Over ons

Hoe breng je een boek online aan de man en hoe zorg je ervoor dat een boek je marktwaarde kan verdubbelen?

Het zijn twee vragen die ons in aanloop naar de lancering van boekverkopen.nl in de ban hebben gehouden.

Want in een tijd dat het uitgeven van een boek makkelijker is dan ooit, zagen wij om ons heen dat de meeste boeken niet de aandacht en het bereik krijgen dat ze verdienen. Voor de doorsnee auteur doet een uitgever weinig aan promotie, terwijl je wel een groot deel van de inkomsten af moet staan. Dat moest toch anders kunnen?

Daarom besloten we de methodieken en kennis die we de afgelopen jaren ontwikkeld hebben in ons online marketing bureau JijOnline in te zetten om bovenstaande vragen te beantwoorden.

Het resultaat?

De meest concrete en effectieve methode om je boek zelf online te promoten in Nederland.

Hoe we dat doen?

We doen dat door jou de tools en middelen te geven om zelf je boek online te promoten, zonder tussenkomst van een uitgever. Zodat je de marge in eigen zak kunt steken en zelf kunt bepalen wat er met je boeken gebeurt. Maar ook zodat je meer boeken verkoopt, je autoriteitspositie als professional te versterkt en je marktwaarde verdubbelt.

Onze formule: Webshop + Stappenplan + Coaching

Het schrijven en vermarkten van een boek kost toewijding. Dat weet je als schrijver als geen ander. Daarom bieden we niet alleen een platform (webshop) waarop je een eigen boek(en) kunt verkopen, maar geven we je ook concrete stappenplannen, tools templates om direct mee aan de slag te gaan. En wees gerust, we laten je niet zwemmen. Wanneer je meedoet aan ons programma krijg je een persoonlijke online marketing coach toegewezen die je scherp houdt, op weg helpt en leert hoe ook jij je marktwaarde kunt verdubbelen na het uitbrengen van je boek. Zodat je de vruchten van de opgedane kennis de rest van je leven kunt blijven plukken.

Boekverkopen is onderdeel van online marketing bureau JijOnline… Vanuit ons kantoor in Utrecht helpen we klanten met het bereiken van groei via het online kanaal. Boekverkopen is voor ons een uitlaatklep om professionele online marketing methodes op een laagdrempelige manier toegankelijk te maken tot alle (zakelijke) auteurs van Nederland.

top
mautic is open source marketing automation